Inženiring

Naše bogate izkušnje so zagotovilo za uspešeno izveden projekt.

Smo specialisti za prezračevanje ogrevanje in hlajenje ter sanatizacijo od leta 1985 dalje. Naša ekipa je skozi leta sodelovala na zahtevnih HVAC projektih po celem svetu, v vseh vremenskih pogojih.

V vseh letih našega delovanja smo nabrali bogate izkušnje na širokem naboru sistemov od večstanovanjskih stavb do velikih industrijskih in rafinerijskih objektov.

Ustvarjamo prezračevalne sisteme prihodnosti.

Osnovno področje našega delovanja je energetika in energetske rešitve, kar je eden izmed bistvenih izzivov prihodnosti v smislu upravljanja z energijo in okoljem. Tako je vsak naš projekt, usmerjen tudi v trajnostni razvoj z upoštevanjem vseh deležnikov predvsem z mislijo na pozitivno prihodnost.

01

Vsak projekt je edinstven

Vsak projekt ima svoje posebnosti in zahteve. Z našo široko ponudbo in izkušnjami vedno pripravimo optimalno rešitev za vas. Ne glede na to, kaj projekt zahteva, smo edini partner, ki ga potrebujete.

02

Specialisti za zahtevne projekte

V preteklosti smo se srečali z mnogimi zahtevnimi projekti. Ekstremna temperaturna nihanja in onesnaženost zraka nam niso tuji. Izkušnje so nas naučile na kaj moramo biti pozorni in pripravljeni in kako vedno dostaviti uspešen projekt.

03

Delujemo po celem svetu

Sodelovali smo na projektih po celem svetu. Od Kazakstana do Mongolije, Združenih držav Amerike in Čila do Nemčije in Španije. Povsod po svetu, našim strankam še vedno nudimo tudi vso podporo pri izvajanju pregledov opreme in servisa.

04

Kakovost na prvem mestu

V ospredje naših rešitev vedno postavljamo kakovost in uporabniško izkušnjo. Tako kakovost naših sistemov kot tudi kakovost izvedbe. Zavedamo se, da so preproste in uporabniku prijazne rešitve v praksi vedno najboljše. 

0 +

let izkušenj

0 +

izvedenih projektov

0 +

zaposlenih ljudi

Zakaj zaupati nam?

Zagotavljanje svežega zraka in zdravega življenskega okolja je naše poslanstvo in del naše bogate tradicije.

Projektiramo in izvedemo najzahtevnejše rešitve za klimatizacijo industrijskih procesov, komor, laboratorijev, sistemskih prostorov, bolnic, …

Z odprtim pristopom in komunikacijo vedno najdemo rešitev, ki bo zadovoljila tehnične potrebe in standarde ter želje kupca.

Zastopstvo in prodaja vrhunske opreme za prezračevanje, ogrevanje in hlajenje ter dekontaminacijo. 

Izkušena ekipa HVAC strokovnjakov.