Inženiring

Naše bogate izkušnje so zagotovilo za uspešeno izveden projekt.

Smo specialisti za prezračevanje ogrevanje in hlajenje ter sanatizacijo od leta 1985 dalje. Naša ekipa je skozi leta sodelovala na zahtevnih HVAC projektih po celem svetu, v vseh vremenskih pogojih.

V vseh letih našega delovanja smo nabrali bogate izkušnje na širokem naboru sistemov od večstanovanjskih stavb do velikih industrijskih in rafinerijskih objektov.

Ustvarjamo prezračevalne sisteme prihodnosti.

Osnovno področje našega delovanja je energetika in energetske rešitve, kar je eden izmed bistvenih izzivov prihodnosti v smislu upravljanja z energijo in okoljem. Tako je vsak naš projekt, usmerjen tudi v trajnostni razvoj z upoštevanjem vseh deležnikov predvsem z mislijo na pozitivno prihodnost.

01

Vsak projekt je edinstven

Vsak projekt ima svoje posebnosti in zahteve. Z našo široko ponudbo in izkušnjami vedno pripravimo optimalno rešitev za vas. Ne glede na to, kaj projekt zahteva, smo edini partner, ki ga potrebujete.

02

Optimalna temperatura

S svojimi rešitvami zagotavljamo optimalno temperaturo, ki jo stranka potrebuje, ne glede na zunanje pogoje. Ekstremne temperaturne razlike nam niso tuje.

03

Dolgoletne izkušnje

V preteklosti smo sodelovali v vseh okoljih po svetu. Naši sistemi so prisotni v ekstremnih podnebjih daljnega severa in v puščavskem podnebju. Temperaturni odkloni so na teh krajihizredni, tako je 

04

Kakovost na prvem mestu

Kakovost in uporabniško izkušnjo postavljamo v ospredje vseh naših rešitev. V zahtevnih pogojih, v katerih delujejo naše rešitve morajo sistemi delovati brezhibno hkrati pa morajo biti enostavni za servisiranje.

0 +

let izkušenj

0 +

izvedenih projektov

0 +

zaposlenih ljudi

Zakaj zaupati nam?

Zagotavljanje svežega zraka in zdravega življenskega okolja je naše poslanstvo in del naše bogate tradicije.

Projektiramo in izvedemo najzahtevnejše rešitve za klimatizacijo industrijskih procesov, komor, laboratorijev, sistemskih prostorov, bolnic, …

Z odprtim pristopom in komunikacijo vedno najdemo rešitev, ki bo zadovoljila tehnične potrebe in standarde ter želje kupca.

Zastopstvo in prodaja vrhunske opreme za prezračevanje, ogrevanje in hlajenje ter dekontaminacijo. 

Izkušena ekipa HVAC strokovnjakov.