Spoznajte nas

Pomembno je, da ima družba bogate izkušnje pri zastopanju opreme za klimatizacijo, da zelo dobro pozna cenovna razmerja kakor tudi delovanje samih naprav.

Rešitve na HVAC področju ustvarjamo že od leta 1985.

Smo specialisti za prezračevanje ogrevanje in hlajenje ter dekontaminacijo od leta 1985 dalje. Naša ekipa je skozi leta sodelovala na zahtevnih HVAC projektih po celem svetu, v vseh vremenskih pogojih.

V vseh letih našega delovanja smo nabrali bogate izkušnje na širokem naboru sistemov od večstanovanjskih stavb do velikih industrijskih in rafinerijskih objektov.

Izkušnje, tradicija, kakovost.

Osnovno področje našega delovanja je energetika in energetske rešitve, kar je eden izmed bistvenih izzivov prihodnosti v smislu upravljanja z energijo in okoljem. Tako je vsak naš projekt, usmerjen tudi v trajnostni razvoj z upoštevanjem vseh deležnikov predvsem z mislijo na pozitivno prihodnost.

Tekom našega obstoja smo sodelovali na številnih projektih po celem svetu od ZDA do Angole in Rusije. 

 

01

Naša vizija

Postati želimo vodilno slovensko podjetje na področju modernih HVAC sistemov, ki z svojiim delovanjem prispevajo k energetski učinkovitosti in pomagajo pri varovanju okolja. 

02

Naše poslanstvo

Želimo soustvarjati enrgetsko učinkovito prihodnost, ki bo čim majn bremenila okolje in ljudem omogočila trajnostno in udobno bivanje.

03

Naše vrednote

Ponujamo storitve, ki prispevajo k večji energetski učinkovitosti, varovanju okolja in udobju ljudi. Zavedamo se družbene odgovornosti, ki jo imamo in stremimo k najvišjim standardom, da zadovoljimo vaše potrebe in prispevamo k varovajnu okolja.

04

Gledamo naprej

Odlikuje nas poznavanje naše stroke. Skozi leta našega obstoja in tekom nabiranj izkušenj smo širili našo strokovno ekipo. Danes naši strokovnjaki za vas načrtujejo optimalne rešitve za prihodnost.

0 +

let izkušenj

0 +

izvedenih projektov

0 +

zaposlenih ljudi

O podjetju

Prispevati k čistejšemu okolju, dobremu počutju in zdravju ljudi.

Skrb za dober timski duh, poštenost in medsebojno pomoč znotraj in zunaj ekipe.

Vzpodbujati k nenehnemu osebnemu izpopolnjevaju  in rasti naših zaposlenih.

Slediti modernim svetovnim trendom in iskati nova področja, da bomo ohranili našo dolgoročno prepoznavnost in zaupanje naših partnerjev.

Ustvarjati dodano vrednost z razvojem naših storitev in širitvijo na tuje trge.

Ustvariti bivalne in delovne pogoje,  ki zagotavljo udobje ob spoštovanju okolja.