Zastopstva

Pomembno je, da ima družba bogate izkušnje pri zastopanju opreme za klimatizacijo, da zelo dobro pozna cenovna razmerja kakor tudi delovanje samih naprav.

Swegon

Njihova široka paleta produktov nam omogoča da predlagamo vam predlagamo optimalno rešitev za vaš projekt.

Naprave podjetja Swegon odlikuje visoka kvaliteta in doseganje najvišjih standardov.

Swegon je švedsko podjetje, ki ga vodi vizija zdravega in udobnega notranjega okolja v katerem se bodo ljudje kar najbolje počutili. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami imajo celovit pogled na notranjo klimo in vse, kar potrebujete za optimalno rešitev. Njihovi produkti in sistemi so zelo prilagodljivi, fleksibilni in enotasvni za integracijo z drugimi ali že obstoječimi sistemi. Enostavno je tudi njihovo vzdrževanje in ponovno konfiguriranje, ki zahvaljujoč platformi v oblau, omogoča preprosto spremljanje in preventivne servisne preglede. 

Podjetje Swegon razvija, proizvaja in trži izdelke in rešitve na področju notranjih prostorov, ponuja rešitve za prezračevanje, ogrevanje, hlajenje in optimizacijo klime ter povezane storitve in strokovno tehnično podporo.

HiRef

Specializirajo se za hlajenje podatkovnih središč. 

Podjetje HiRef se lahko pohvali z dolgim seznamom uspešnih projektov po celem svetu. 

Podjetje HiRef je italjansko podjetje, ki ga odlikuje zelo dobro razumevanje pomena trajnostih rešitev za prihodnost. Velika osredotočenost na vse aspekte finančne, energijske, okoljske, kulturne in socialne trajnosti jim je omogočila utrditev na trgu hlajenja strežniških sob in ostalih področij IT. 

So specialisti  v projektiranju in izdelavi industrijskih klimatskih in hladilnih naprav za tehnično – industrijske objekte. S svojo široko paleto produktov s področja hlajenja lahko vedno ponudijo rešitev, ki bo zadovoljila potrebe stranke, kar jih dela so zanesljive in kompetentne poslovne partnerje. 

Rhoss

Rhoss se uveljavlja kot eno izmed najbolj cenjenih podjetij v sektorju .

Partnerji pri gradnji rešitev za klimatizacijo, ogrevanje in hlajenje zasnovanih za dobro počutje posameznikov in trajnostni razvoj.

Podjetje Rhoss je del skupine NIBE. Skupina je prisotna po celem svetu in se zavzema za boljši izkoristek energije ter posledično zmanjšanje ogličnega odtisa. Proizvajajo in tržijo široko paleto energetsko učinkovitih rešitev za udobno notranjo klimo v vseh vrstah objektov skupaj z komponentami za inteligentno ogrevanje in regulacijo.

Podjetje ustvarja svojo dodano vrednost z razvojem, mednarodno širitvijo, zlasti na razvijajočih se trgih, diverzifikacijo in specializacijo ponudbe pa tudi z inovativnostjo na področju prezračevanja, klimatizacije in ogrevanja.

MITA

Del MITA skupine, prisotne na mednarodnem nivoju.

Inovativnost, zanesljivost, učinkovitost in naravnanost k trajnem razvoju.

MITA Cooling Technologies je italjansko podjetje z 60 letnimi izkušnjami s področja hlajenja. Z več kot 30 000 hladilnimi sistemi v 35 državah po svetu, so zaupanja vreden partner. V ospredje svojega delovanja postavljajo kvaliteto in okolju prijazno naravnanost svojih produktov. Z inovativnimi rešitvami in raziskavami novih materialov ter strogo kontrolo kakovosti – ki jo izvajaja njihov oddelek za raziskave in razvoj –  ponujajo vrhunske tehnologije s področja hlajenja.

Podjetje MITA načrtuje, izdeluje in trži; hladilne stolpe odprtega in zaprtega kroga za civilne in inustrijske vode, plinske hladilnike, podhladilnike in kompletne hladilne sisteme.

 

Brink

Prezračevalne naprave Brink se lahko pohvalijo z izredno visokim procentom rekuperacije. 

Brinkove naprave so dobitnice velikega števila priznanj in po kvaliteti sodijo v sam vrh ponudbe na tržišču. Uvrščene so tudi na seznam EKO sklada.

Dizajnirane so z mislijo na končnega uporabnika, zato je njihova uporaba in menjava filtrov preprosta, njihovo delovanje pa izredno tiho in energijsko varčno.

Podjetje Brink razvija, proizvaja in trži vrhunske prezračevalne naprave z visokim izkoristkom rekupracije. Trajnostno orientirano podjetje, katerega misija je zagotavljanje zdravega zraka in udobnih bivalnih ter delovnih pogojev, odlikuje visoka kvaliteta produktov ter nudenje vse potrebne podpore svojim poslovnim partnerjem. 

Njihova inovativnost ter fleksibilnost skupaj z visokimi standardi, ki jih dosegajo njihove naprave so zagotovilo za zdravo in udobno bivanje.

JONIX

Ionizatorji zraka JONIX ustvarjajo idealne pogoje za naše telo in pomagajo z lajšanjem simptomov, kot so težave z dihali pri ljudeh z astmo ali alergijami. 

Ščitijo pred kontaminacijo prostora z mikrobi, ki se prenašajo po zraku v prostorih kjer se zadržuje veliko ljudi.

S pomočjo tehnologije hladne plazme in sistemom filtrov omogočajo odlične bivanjske pogoje, brez neželenih stranskih učinkov. 

Italijansko podjetje Jonix  je eno izmed vodilnih v Evropi na področju raziskav in dizajna inovativnih naprav in sistemov za sanatizacijo in dekontaminacijo zraka.

Njihovi produkti so prejemniki številnih priznanj in certifikatov s strani različnih inštitutov in organizacij. V okviru svojega sodelovanja z Univerzo v Padovi, svoje inovacije testirajo v različnih pogojih, s čimer zagotavljajo najvišjo kvaliteto svojih naprav v različnih pogojih. 

S svojim dizajnom in dovršenostjo tako estetska vidika kot tudi delovanja so prava izbira za vsakogar, ki ga skrbi kvaliteta zraka, ki ga diha. V prid pa jim govori tudi izredno visoka, kar 99.9% učinkovitost pri odstranjevanju virusov in bakterij iz ozračja.

VTS

Minimalistična zasnova zračnih zaves VTS jim omogoča enostavno umestitev v prostor.

Visoka zmogljivost, širok in močan zračni tok ter energetsko učinkovit EC motor omogočajo da so zračne zavese VTS postale nov tržni standard v svojem segmentu.

VTS Group je proizvajalec tehnično napredne opreme za HVAC industrijo. Poljsko podjetje z dolgo zgodovino, ki sega v leto 1989, nudi visoko standardizirane klimatske, prezračevalne in ogrevalne naprave.

Kakovost izdelkov, cenovna ugodnost in kratki dobavni roki so glavni elementi njihove razvojne strategije zaradi katerih je VTS skupina cenjen partner na svetovnem HVAC trgu. 

HomEvap

Napravo je mogoče priključiti neposredno na katerokoli HRV (rekuperacijo toplote) ali samo kot vlažilec z ventilatorsko omarico. V teh primerih kanalih ne pride do kondenzacije.

Ponujajo celovite rešitve na področju hlajenja in vlaženja notranjih prostorov. 

Samodejno delujoč vlažilnik je serijsko opremljen z grelcem za večjo učinkovitost, patentiran LegioSafe filter pa zagotavlja varno in zdravo uporabo v notranjih prostorih doma ali v pisarni.

Odločite se za boljšo notranjo klimo s HomEvap! Nizozemsko podjetje HomEvap proizvaja vrhunske vlažilnike zraka, ki ustrezajo vašim potrebam. Njihovi vlažilniki varujejo pred legionelo in so okolju prijazni zaradi svoje energetske varčnosti in so neposredno povezani z rekuperatorjem toplote.  

Podjetje se osredotoča na izboljšanje notranje klime v zaprtih prostorih. Celotna ekipa je zavezana k optimizaciji obstoječih in razvoju novih rešitev. Odlikuje jih predanost svojim produktom in kupcem s katerimi tesno sodelujejo.