Inženiring

Naše bogate izkušnje so zagotovilo za uspešeno izveden projekt.

Smo specialisti za prezračevanje ogrevanje in hlajenje ter sanatizacija od leta 1985 dalje. Naša ekipa je skozi leta sodelovala na zahtevnih HVAC projektih po celem svetu, v vseh vremenskih pogojih.

V vseh letih našega delovanja smo nabrali bogate izkušnje na širokem naboru sistemov od večstanovanjskih stavb do velikih industrijskih in rafinerijskih objektov. 

Uporaba inovativne tehnologije za sanatizacijo in dekontaminacijo prostorov.

Sanatizacija je področje, ki je postalo aktualno predvsem v zadnjih letih. Vedno več ljudi daje poseben pomen kvaliteti in čistoči zraka, ki ga dihajo. Današnji ionizatorji se od starejših precej razlikujejo in ne proizvajajo človeku škodljivega ozona. Uporabljajo namreč tehnologijo hladne plazme, ki učinkovito odstrani mikrobe in smrad iz zraka na varen in človeku prijazen način.
V naši ponudbi najdete široko nabor kakovosntih naprav, ki bodo ugodila vsem vašim zadevam.  

01

Vsak projekt je edinstven

Vsak projekt ima svoje posebnosti in zahteve. Z našo široko ponudbo in izkušnjami vedno pripravimo optimalno rešitev za vas. K sanatizaciji vaših prostorov pristopimo strokovno in celovito.  Ne glede na to, kaj projekt zahteva, smo edini partner, ki ga potrebujete.

02

Sanatizacija zraka

Čistoča zraka, ki ga dihamo je izrednega pomena. Pogosto se ne zavedamo, koliko umazanije in mikrobov je v zraku, ki ga dihamo. Dekontaminacija in sanatizacija zraka v prostoru pripomore k večji produktivnosti in nas lahko obvaruje pred sezonskimi obolenji.

03

Široka paleta naprav

V naši ponudbi imamo naprave za vse izzive, ki jih imate. Prav široka paleta različnih naprav nam omogoča, da s stranko izberemo optimalno rešitev, ki bo rešila njen problem in izpolnila njene želje.

04

Naprave JONIX

Naprave podjetja JONIX so pionirji naprav, ki filtrirajo in ionizirajo zrak s pomočjo tehnologije hladne plazme. Kakovost in inovativnost teh naprav je prepoznana širom Evrope. Njihovi produkti so prejemniki številnih nagrad s strani potrošnikov in zavodov ter inštitucij. 

0 +

let izkušenj

0 +

izvedenih projektov

0 +

zaposlenih ljudi

Zakaj zaupati nam?

Zagotavljanje svežega zraka in zdravega življenskega okolja je naše poslanstvo in del naše bogate tradicije.

Projektiramo in izvedemo najzahtevnejše rešitve za klimatizacijo industrijskih procesov, komor, laboratorijev, sistemskih prostorov, bolnic, …

Z odprtim pristopom in komunikacijo vedno najdemo rešitev, ki bo zadovoljila tehnične potrebe in standarde ter želje kupca.

Zastopstvo in prodaja vrhunske opreme za prezračevanje, ogrevanje in hlajenje ter dekontaminacijo. 

Izkušena ekipa HVAC strokovnjakov.